Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntrummet av våra liv

 

I en tid som vi hade,

där ingen blödde sin skam

ingen hörde sitt eko

ingen drog sin ridå

 

vi var blottade, vilda

vi ville dansa, skrika

vi sa saker, ingen hörde

vi skrev sagor, ingen förstod

vi låg med alla, älskade inte någon

sökte allt, men fann ingenting

vi levde i väntrummet,

av våra liv.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-20 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP