Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisk tumör?

Här i Sverige har vi det bra
vi är inte rasister

och har en bra kvinnosyn
vi gör inte skillnad på folk

Så kom inte hit
och ställ till problem!




Fri vers av Tommy M
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-21 00:44



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
bra klös!
2016-05-04

    Tommy M
Titeln anspelar förstås på den kända ramsan "Heja Sverige..."
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M