Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning

Du kan be om förlåtelse tusen gånger,
säga att du ÄLSKAR mig så mycket som
du vill och när som helst
men
om du inte visar att det du säger är sant
så säg inget alls.

För kan du inte visa det, så betyder dina
ord ingenting.

Orden dör innan de nått fram till hjärtat.





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-21 09:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man ska mena det man säger...bra skrivet...
2016-02-22

  Johan Bergstjärna VIP
Orden som kamouflage för den inre tomheten. Inget verkligt SPRÅK, bara tomt babbel. Vad jag älskar dom tysta och sanna Människorna, med ögon som lyser av Sanning.
2016-02-22

    ej medlem längre
Sant! Viktigt! Du förmedlar en tydlighet i dina texter som får mig att tro på dem - att det är ord "lever som de lär"!
2016-02-21

  mike irow
gillar!!!!!!!!
2016-02-21

    ej medlem längre
Kärlek och omtanke visas i ord och handling
2016-02-21

    ej medlem längre
En förlåtelse utan känslor
är inget värt. Sant. Även
orden "Jag älskar dig" har
blivit något så "vanligt" att
slänga ur sig. Sorgligt.

2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP