Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett val av kvantsprång in i en verklighet av allt

Var är vi när vi är när vi är ¨här¨
vad är vi när vi är ¨jag¨

kan vi släppa det vi tror är det som är sant, det vi alltid trott har varit det som är verkligheten
Vad är egentligen verkligheten

är detta verkligheten
är jag verklig
finns det bara en verklighet ett ¨nu¨

tänk om att är ett val efter vad vi tror är vår verklighet
tänk om
vi kan välja en annan verklighet som är mer glädjefylld
mer av framgång utan att tänka på avsaknaden av något
tänk om
allt är enbart ett val av vad vi tror att vi kan ha
att allt är enbart ett val av var vi väljer att vara
hur vill vi att vår verklighet skall se ut
om många väljer och tror på att det finns avsaknad av allt vi behöver, väljer att tro att det är mest smärta och gråhet, då blir det väldigt starkt av det är den verkligheten som existerar

Vad händer då om du släpper taget om det du alltid har trott är sant, att du väljer att tro att det finns en annan verklighet som du kan vara i, en verklighet av att det aldrig finns en avsaknad av något du behöver, utan det finns allt och mycket mer än du kan drömma om
att allt redan finns
sidan om där du är
du behöver inte vara i världen av grått
öppna dina ögon
ta ett steg utanför
se att det finns en värld i färg
att du är allt du önskar att du hade
att du är givaren av det som är




Fri vers (Fri form) av Desire'e
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-21 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e