Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenom Smutsen lyser sanningen

Jag är smutsig, min hjärna är konstant smutsig.
Medicinen geggar runt i smutsen men gör den inte renare.
Här är jag med en smutsig hjärna i en smutsig värld.
Jag försöker vara ärlig, men inte för ärlig.
Jag försöker vara inkännande och snäll.
Mina smutsiga tankar försöker förstöra allt, smutsa ner allt rent.
Det kan de försöka göra. Igenom smutsen lyser ändå sanningen.




Fri vers av life is killing me
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me