Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma andetag

vi föds för att dö
lever för att älska
skrattar för att falla i gråt
eller är det tvärtom
skrattar oss i gråt

likt trädens rötter
är själens trådar
osynliga för världen
du ler
jag önskar intet mer

ett nytt liv ska födas
ett färdigt avslutas
i samma andetag
en början
ett slut

vi är alltid någonstans
tillsammans inom
misströsta ej
den ska leda dig
kärleken













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-22 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP