Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen bakom galler, någons son, någons bror

jag minns det än
bråken
mellan en far
och hans barn
hur en stark man
står över en liten pojke
låter hårda sparkar
rycker tag, skakar
ropen
-sluta! men herregud! sluta!
och ljuden
den stilla gråten
den stilla pojken
det är smärta som ännu härjar
i mannen bakom galler
han som en gång var
en liten pojke
min lille bror
som aldrig blev på riktigt stor













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-22 12:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP