Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytändning

Magiska under har tänt en gnista av hopp i mitt liv, en gnista som får mej att skälva i hela kroppen.

Nytändning i äktenskapet som överraskande har fått mitt hjärta att smälta av välbehag och lust. Skuggorna av det som varit har gett mitt liv en ny mening.

Det hopp jag haft om detta har varit på rymmen från mina känslor länge nu, och glimten av att vara behövd stillar mina alltför ledsna tankar.

Jag är lycklig , jag syns, jag är inte bara Det. Jag är någon. Någon som just du ser och älskar.

Dina händer stryker ömsint mina kinder och du formar dina läppar för att kyssa mej. Jag känner ett pirr i magen och låter mej njutas av den åtrå som våra kroppar signalerar.

Vi vänder oss bort från alla andra och kan fortsätta vår kärleksfulla handling i nöd och lust, varje dag, hela tiden, alltid!

Jag älskar dej ???




Fri vers (Fri form) av Tessires
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-22 14:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärleken vilar ibland för att åter slå ut i full blom!

2016-02-22

    Max Poisé
Fantastiskt!
2016-02-22

  Öknens Ros VIP
en nytändning är alltid välkommen, och ta vara på den, att hitta tillbaka till sin lust måste vara härligt! Lycka till med kärleken!
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires