Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din närvarande natur

 

Där vid sluttningen

i själen av Bretagne

log du mig levande

blicken fann, det

som hoppet sökt.

 

Aldrig ville dagen

blekna mig igen

ställd för alltid

i ljus

skulle jag teckna

din närvarande natur.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-22 18:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så ljuvligt vackert !
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP