Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skspelse av födelse inom jordens livsnödvändiga symbios


Sinnlighetens döttrar

Där snor sig vårens varma vind
runt flickans bara ben,
stannar, glömmer hår och kind,
flämtar till, blir tjock och trind …
sedan stiger den

sakta, sakta stiger
den upp mot flickans lår …
varsamt, varsamt under kjolen,
glömmer tid och rum och solen,
smeker varje enskilt hår,
nosar, kittlar stryker, stiger …
flickan flämtar till och niger
mot värmen mellan sina lår,
möter vinden som där får
stanna, nosa, vrida
sig till kuling, storm, orkan

Vinden vaggar, nuddar, stiger
varsamt upp mot flickans mitt,
hennes åtrås heta snitt, stannar vid den våta manen …
nosar, nosar, sväller, stiger
låter våta manen smeka sig,
andas där den delar sig
tills flickan smälter, snyftar, niger,
öppnar sig och tar emot
vinden till dess grova rot …

De ligga tätt, som ögatår

Och allt de drömt om och begärt
av tid som nu blir nu – och nyss
blev eld som sans och mått förtärt;
allt de drömt i ungdomsår
blev all åtrås möteskyss

Där dröm i saga övergår,
bortom tid och rum och sans,
med hans i hennes, hon om hans
allra innersta substans,
möts de utan återvändo
i ett suggestivt crescendo,
i en himmelsk kärleksdans

Tid och rum finns ingenstans

Känslor sammansmälta, hennes, hans:
närhet, trygghet, ömhet,
här och nu i evighet,
upp och ner blir in och ut,
ut och in blir in och ut,
ut och in blir in till slut,
till slut, till slut i explosion
i konvulsion …

i sinnlighetens sköte
välles världar samman
i en allt sammansmältande fusion

tiden slungar mot himlen sprudlande färgsprak

solsamlande

äppelblom och körsbärssky




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-22 19:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
Fortfarande den bästa sakralerotiska dikt jag läst, får jag beställa uppföljaren där även Quinnans barm och rosa knappar av längtan, och får en hyllning och hennes själ beskrivs i samma lustfyllda ton? Och hur hon intas igen och omsluter denna magiska och vackert kärleksfyllda vind.. in och ut i sanningens ljuva sky av blom :-)

Med kärlek, kyss och respekt - med denna dikt vann Du mitt hjärta, med nästa kanske en evighet? Pröva!

DominiQue, Quinnan på Din barm..
2018-03-15

  DominiQueen
En av Din bästa, älskade, önskar att alla fick uppleva dessa vackra ord om äkta erotik. Ja, jag blev väldigt berörd innan jag träffat Dig. Nu vet jag hela Du är poesins vind. Tack min Vilde.

Din Quinna.
LoveLight
2017-05-05

  DominiQueen
Biland den finaste sakralerotiska text jag läst, så vackert, och fint och ömsint i början om Quinnan, här fick lusten eskalera - jag bara älskar den multidimensionella tonen.. Tack same för briljant väl framförd poesi. Kärlekspoet.

Namaste
DominiQue
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same