Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändarna


Jag sitter på månen
Ser ut över rymdlandskapet
solen

Träden berättar om alla tider
och en på samma gång

Även blommor skriker
när det krigas på sommaräng

Vi som återvänder
till landet som aldrig fanns

gör det med frid

Går genom raserade städer
Nu är allt åter aska och jord

Under betongen
växer de vilande rötterna upp

Vilar under nattlampan
Månen lyser starkt i februari

Snön är bara fruset vatten
Kom drick

Var nöjd






Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-23 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt att få läsa ord från din penna igen.
Även den här texten berör och sätter spår i tankarna.
2016-02-23

    Max Poisé
Tänker på att det stämmer, att månen lyser starkt i februari. En riktigt bra text detta :-)
2016-02-23

  Knoparemoj
Hej,

Återvända till något är en längtan.
Till sommarstugan vill vi återvända.

Ha det gott

Bosse
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP