Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten


Att inte dikta var som en dröm
en mardröm som inte märktes

Att inte dikta på nästan två år
var som att inte älska


Att inte älska och inte dikta
på nästan två år

som att vara i en parallell värld
där jag vare sig diktar eller älskar


Att börja dikta igen
som att börja älska igen

Bara så som det ska vara









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-23 14:11



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
ja just så är det, viktigt att få dikta, lika viktigt som att älska
2016-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om skrivandets positiva betydelse!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP