Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kupade händer

 

Skopor att ösa

kärlek och ömhet

 

mina kupade händer

finns här för dig

 

närhelst du behöver.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-23 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP