Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden, vår och själva livets enda chans


Vett & Intelligens, vad är det?

vi I-världsmänniskor
har omskapat gudagåvan jorden till ett dårhus
sprängfullt av vid Penningen hypnotiserade hysteriker
styrt av idioter

vårt unisona, ihåliga gapflabb upptar den plats som gråt behöver

och vi applåderar
under vår egen begravning




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-24 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same