Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon och adjö



Under natten har frosten gripit
tag om min bils rutor

Grannens fula hund skäller klockan sex
Jag är vaken men somnar om

Morgonrutinen med sina små men viktiga
saker att göra och inget att förbigå

eller glömma

För de gamla oförätterna ligger nu begravda
på månens karga yta

de kippar efter andan men det finns inget hopp kvar









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-24 08:37



Bookmark and Share


  Linil VIP
En bra text, men månen var litet svår att förstå. Men ändå bra :)
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP