Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utveckling?


Dödsuret

denna rasande klocka
som slår allt hårdare, högre, häftigare

tystnad
med trasade öron
tröstas av blomma

tid
hysterisk, sömnlös
på smattrande mänskofötter

mänsklighet
bakbunden av tidlöshetens glittrande dvärgagarn
trevar, trevar med fötterna
efter plats i overklighetens överfulla
boskapsvagn

Klockslagen! Pisksnärtarna!
- från Mammons hiande
Ohyra




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2016-02-24 10:32



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Innerligt TACK, Rita, för Proffsig Kommentar!!!
2019-03-03

  RitaBrunner
Kraftfullt om samtidens tempo och värderingar!
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same