Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdas mig förbi

 

Lyft mina nattunga vingar

ta emot mig under slaget

frige mig från timmar

som aldrig gav mig ro.

 

Bädda min morgon i ljus

och lova mig

att aldrig

färdas mig förbi.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-24 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP