Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOS, jag söker lycka

jag har aldrig varit lycklig på riktigt

det är ganska deprimerande för en evig depression

jag har aldrig ropat på hjälp

det, eller så har jag alltid vrålat

Alltid, fy fan


HJÄLP!




Prosa (Fabel/Saga) av Bo H Bazooka
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka