Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och du

Vaknar och ser
Vänder mej och ler
Vid min sida ligger du
fast timman är över sju.

Tittar på varann
skulle älska om vi hann.
Du sträcker ut din arm
som snuddar vid min barm.

Ligger tätt intill
precis som båda vill.
Jag ger dej en kyss
som får dej att göra hyss.

En åtrå svår att förklara
det hände ju så bara.

Varm från topp till tå
när det alltid är vi två.

Här och nu
finns bara jag och du!

Älskar dej!





Fri vers av Tessires
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 11:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En underbar text med livfullhet :) kram
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires