Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

388.Det...


... är omöjligt
att hantera känslor
med järngrepp
och föga förvånande...

NOTERA!

huvudet är en åttondel av kroppens längd......




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP