Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonanteckningar

tröttheten som tilltar

stelhet glömska

man kan ju se det

som en mjuk 

förberedelse för det

avstängande av hjärta

hjärnans minne

att sakta men säkert

stänga av de så kallade

funktioner som är

nödvändiga på denna

krassa jord

där precis allt

kan gå rätt och

så himla snett

Likväl blir kroppen

utnött och halvdan

i smyg sekund

för sekund

Fäller ut hjulen

för landning




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-26 09:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Älskar din ord om kroppens förfall. Underbart att du skriver "i smyg sekund för sekund" för så är det/ kram
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP