Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rostiga anteckningar..

geschwindt lätt och glatt

så vill jag ha det

 

inte skära bort halva

färska gurkan

som ser ut att vara lyft

med skadande griptång

 

men så plötsligt

känner jag nästan igen mig

från min egen födelse

får en kort hint

 

ja att min mor hade

tillräckligt med bäckenmått

för att föda får man väl

tacka för egentligen

ännu mer att mitt röntgades

(förmodligen för att jag är kort)

och jag fick veta att det var

en total omöjlighet med en

så kallad normal födsel

I stället blev det ett planerat

kejsarsnitt där barnets

pappa inte fick plats

Låter som stenåldern

Men det var år 1977




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-26 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP