Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensberättigande vid tappad ork

det känns som om jag levt flera olika liv
i flera olika skepnader

ibland måste jag nypa mig i armen
för att känna att jag finns på riktigt
- aj

ja jag finns fortfarande men orkar inte riktigt med mig själv numera
är så trött en trötthet som inte kan sovas bort

och jag orkar inte med andra människor heller så störande med deras
'se mig hör mig annars finns jag inte-mentalitet'

och alla som ska blogga vända ut och in på sina liv som om just deras liv är så intressant att skärskådas

nej jag orkar verkligen inte

jag undrar när jag blev så här hjärtinnerligt trött på allt och varför
men den stora frågan är hur hittar jag mig i mörkret som har gömt mig i sig

kanske vill jag inte mer














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-26 13:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ibland krävs det att vi stänger av yttervärlden för att finna sig själv.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP