Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upphottad porr?

nog är väl det

fysiska snabba

darret av en orgasm fruktansvärt

oförlåtligt överdrivet

något som kommer och försvinner

 

njutning närhet själslig gemenskap

det är ord som får mig att ana

att något lever och vibrerar

med öppna kärleksfulla ögon

 

allt annat kan förpassas till

porrtidningar som bara är

ett surrogat för en människa

som inte finns där bredvid dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-27 15:17



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Njuter av mittenstycken och det är det som är essentiellt för själ och hjärta.
2016-05-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Långt beständigare är själens attraktionskraft än den förflyktigande materiens obeständighet.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP