Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svep mig i tillgivenhet

 

Skymningen balanserar sin röst

på vingens yttersta spets

dagens sista strålstoft

omfamnar myrar av guld.

 

Jag vill inte vända åter

låt mig få stanna i dikten

rädda mina ord ur askan

och svep mig i tillgivenhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-27 15:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ljuva myr, vackert sinnelag framkallar en dimhöljd kropp som en staty. Mycket vackert. Stannar i dikten jag med!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP