Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manifest


Lyssna
hör frosten tala

Stilla dig
vänta dagen

Snart skjuter raketer
från ditt inre

Bildar spår

Universum skakas
av spillror

Det som en gång var







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-29 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra Lena!
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP