Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev inget köp







-Detta är det senaste modet
sa expediten
-Bra kvalitet, mycket slitstarkt
det kan du ha länge

Det blev inget köp

Var osäker på
att det skulle tåla ögats slitage




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-02-29 12:14



Bookmark and Share


  Pratolina
Rolig!
2016-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, modet växlar ju hela tiden...bättre att köpa det man trivs med...
2016-03-02

  lila fjäderblomman VIP
Bra genomskådat.
2016-03-02

  StinaJ VIP
Kvaliten sitter i insikten att det enkla duger gott och väl
2016-03-01

  överlevaren VIP
Oftast har man sin egen stil oavsett mode.
Härlig text som får mig att le!
2016-03-01

    ej medlem längre
Se men inte bära? Bortkastade pengar. Bra köp används!
2016-03-01

  Ingrid Trolle
Helt klart inget bra
försäljningstrick och
klok beslut att inte
nappa.
2016-02-29

  louisegirl
Ett klokt och bra beslut
Bra ordat!
2016-02-29

  M.Eta
Bättre med något bekvämt
än vackert och modernt. Förståndigt beslut.
2016-02-29

  Maria Sundelin VIP
Jag brukar lyssna till hjärtat. Det har oftast rätt
Kramar
2016-02-29

    Dan Myrbeck
Noterar en motsägelse i expeditens reklamretorik - vem vill ha ett modeplagg länge?!

Bra beslut:

Det gäller att ha modet
att inte följa modet.
2016-02-29

  Eva Helene VIP
Klokt ur din egen synvinkel!
2016-02-29

  Blomma-Stjärna VIP
bra - ett bra köp tål "ögats slitage"
2016-02-29

    glas-svalan VIP
Bra text.
2016-02-29

    ej medlem längre
Det var finurligt sagt!
2016-02-29

  Anya VIP
Starkt att stå emot när man nästan blir övertalad. Jag ska vara på bra humör när jag går och shoppar...
2016-02-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Förnyelse kan vara trevligt!
2016-02-29

  Gunnel Eriksson VIP
För slitstarkt och snart omodernt.
2016-02-29

  Miah Michele Wirén
Intressant och tänkvärt!
2016-02-29

  walborg
Roligt uttryckt. Den hatten passar inte mig, sa en person. Man vänjer sig, blev försäljerskans replik!
2016-02-29

  Teresia Ridell
Ibland bra att tveka..
2016-02-29

  Öknens Ros VIP
Ja, ibland behöver man förnya sig. Modet växlar ständigt.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP