Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som händer?


Tillintetgjord

Vad är det som händer?
Vad gör du med mig?
Känner mig uppfläkt och tillintetgjord.
Inget människovärde kvar, trampad på
Du sa att du älskade mig
Men du älskar bara dig själv




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 18:29



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Stark text hoppas det inte är så hemskt just nu ?
Kram Anna-Karin
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa