Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se skuggorna falla in i mörker


jag håller din hand i min
vi går över bron nu
jag släpper inte taget
vi går steg för steg
titta inte över kanten
se rakt fram
eller ännu hellre
bortom horisonten
titta inte bakåt
låt skuggorna falla
in i mörker
ingen kan nå oss nu
så länge vi går
inget kan få oss
att släppa taget
att sakta farten
vi är på väg nu
och den här gången
fortsätter vi att gå
när han ropar
vi stannar inte
vi backar inte bandet
han tog vår barndom
vår uppväxt
gjorde oss illa
men nu tar vi tillbaka
det liv vi skulle haft
redan från början
vi är på väg nu
och det som var
är inte mer
allt är frihet











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-01 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inspirerande, modigt och vackert! Förmedlar ett val, en rättighet i fantastiska bilder! Tack!
2016-03-02

  DominiQueen
Så vackert...
Ja allt är frihet..
Mästerligt fint skaldat med stort hjärta.
Tack
DominiQue
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP