Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Face down, ass up and your hands behind your back, please.


BDSM!

För några år sedan
då jag var
försäljningschef
på ett mellanstort
företag
och vi hade
en så kallad

"konferens"
i Tandådalen
kunde jag inte 
låta bli
att fråga
om någon
av deltagarna

i gruppen
som bestod

av allt från
ingenjörer
och säljare
till administrativ
personal
visste vad
BDSM
stod för.

Plötsligt

började det fnittras
och småskrattas
i konferenslokalen
därför visste
min stolthet
inga gränser
när en av
de mina

sa:

- Business, Development, Sales and Marketing.

- Bra! Nu tar vi lunch, sa jag då.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 18:19



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
:D :P ;)
2016-03-02

  Öknens Ros VIP
haha denna var bra...
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP