Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smålands nationaldag!


Fössta tossdan i mass

Idag hyllar jag
min underbara
hemstad
Jönköping
och hela landskapet

Småland
eftersom det är
fössta tossdan i mass
med 
att äta 
massipantååta

visst är det
övestyvt tjabon!


Smålands och Jönköpings inofficiella nationalsång




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 726 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-03 07:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...hurra, hurra...Småland är bra...
kul skrivet med talspråk...:-)
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP