Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppstyltan ger hopp att hoppa över stopp


Hoppstyltan

3 mars 2012, 12:50

tillbaka på saknadens näste släpp mej fri/

för hatandet släppte, lät mej bli/

men det går säkert fint om vägen blir/

utan stoppskyltar och massa jävla svin/



hoppstyltan ger hopp att hoppa över stopp/

går på den ljusa stigen annars krockar ödets chock/

slukar kriget inom mej så ljusa tider finner mej/

för det är ett faktum att jag skiner brinner jämt/




siktar på en bättre framtid med barn o villa/

hittar vårens växter alltid, e glad o gillar/

att skänka en tanke åt att sommaren kommer snart/

och då om du mår dåligt håller jag om dej, jag/



vet vi klarar detta mitt hjärta/

så det finns ingen anledning att fäktas med ängslan/

vi hoppar över den och landar mjukt/

vi chockar nöden och andas ut/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-03 08:45



Bookmark and Share


  aol
Ja man hoppas ju det bästa,
2016-03-05

  Öknens Ros VIP
Man kan ju alltid "hoppas" på det bästa.
2016-03-03

    Sefarge VIP
Hoppfullhetens
Livgivande fläkt.
Omger orden
I denna glädje
Rika Dikt!
:)
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl