Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag levt för dig?

Har jag levt färdigt?
Finns det mer att hämta för mig här...
jag hoppas verkligen så
för om, om inte så ingen vet min väg eller var jag tar vägen
så blir det inget mera här
det är över det är slut det är min sista dikt,
ett symboliskt avslut
jag var aldrig älskad som barn eller som född överhuvudtaget.
I flera decennier har jag kämpat för vad?
För min doktorshatt?
Står vid vägs ände
tänker på aftonstjärnan som håller Sverige i ett järngrepp som kylan håller i oss
lyssnar på rnb
låt mina små alster, mina poem, mina ordteorem efterlämnas till eftervärlden
läs gärna "betvinga mig att bli med er" i den finns svaren som aldrig uttalades
ajö för nu
Ty jag lever för mina barn, mina skatter.
vi ses i Nangiala




Prosa av Soulfulsurfer
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-03 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer