Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen utan tankar

Jag funderar
Du förstår, jag har tänkt

Minns du alla åren, du vet
När Vi betydde du, och ibland även jag

Minns du alla låtar, du vet
På skivan vi lyssnade till vår allra första natt

Minns du alla gånger, du vet
Då dina motgångar blev mina hinder att rasera

Minns du alla platser, du vet
Från berget vid kusten till den ensamma stranden i norr

Minns du alla ord, du vet
Som jag menade ömt och du med aktsamt valde

Minns du alla stunder, du vet
Där i korsningen där vi möttes, sågs, och sa farväl

Minns du, för du vet
Det gör jag




Fri vers av idsint
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-03 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idsint
idsint