Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Listar ut mig själv

Hej
Det var längesen
Men du
Jag har kommit på det nu
Äntligen
Varför du kan komma tillbaka
När som helst till mig

Hej
Vill du veta
Varför jag säger nej
Till alla andra
Och mig själv
Alla fast inte du

Jag kom på det
Det tog ett tag

Jag vill inte ge mig till nån
För jag vet inte vad jag vill
Men jag vet att det inte är här

Jag vill inte ge upp mina drömmar
Bara för att inte vara ensam

Hej
Det var längesen
Så varför är det du
För att jag vet att jag kan lämna
Att du kan lämna
Men vi är det vi är
Alltid




Fri vers av Hecate
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-03 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate