Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med en kristen livssyn är det skönt att skriva om det som värmer.....


Herrrens tröst


Det finns ett ljus som

aldrig slocknar

som bär dig

genom livet

två starka armar

omsluter dig

när allt känns

svårt

för honom

är du barnet

som kräver!

men också ger

tillbaka

ibland står ljuset

för ingenting

känn tillit ändå!

ty Herren finns med

i alla skiftningar

till och med

när lågan på ljuset

vill slockna.





Fri vers av Karin Rosberg
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-01 16:35



Bookmark and Share


  Jojo
Mycket vackert och fullt av tröst. Tycker visst att din dikt är het!!!!
2006-05-24

  Fredrik Stillesjö
Hej Karen!
Jag hittade denna dikt i din lista och fastnade.
Härlig tröst i denna läsning. Håller med den och skulle kunna skriva det själv. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-18

    Dpressed
Det var en man ifrån Nasaret
som ansåg sig vara profet
Guds son till och med
med ett budskap om fred
men slutligen allting sig sket

Och din dikt den var inte så het
2006-05-01

    Bodil Sandberg
Härligt att läsa dina förtröstansfulla rader......då blir man varm inombords
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg