Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillar aldrig mitt sökande

 

Famlar där inget finns att hämta

rör mig över svepta former

inget ljus

knappast mörker

kan beröra mig

 

tanken på att du

för alltid

är mig främmande

stillar aldrig mitt sökande…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP