Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krångel

hon bad mig kika bakom månen
jag såg det blänkande havet
och hörde barnens kör
ringa från skallen till jupiter
det krampade i hjärtat

men jag log




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-04 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra. Fantastiskt mycket i denna!
2016-03-15

  Solstrale VIP
Snyggt! Enkelt! Mycket sagt i det lilla! Tack!
2016-03-11

  Katinka VIP
Från själens hav till vardagen med barnen.
Känns!
2016-03-05

  Lindha W Gustavsson
En mycket speciell dikt som jag måste läsa flera gånger - den har mycket vackert och tänkvärt att säga!
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling