Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som heter lycka

 

Viska ord

som aldrig någon får höra

andas värme

som inte når hjärtats öra.

 

Jag kryper intill dig

tar ditt sköte i glödhet hand

ser din vilja som följer

jag talar i närvaro

när jag rör mig i dig.

 

Fast du inte känner

så kommer jag

ditt inre tillfreds

du har mitt namn

tatuerat på din blygd.

 

Du leder mig dit

där natten bevarar

vår åtrå

i det som heter lycka.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 20:18



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Kärlek
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP