Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ SMULOR AV KÄRLEK

Små smulor av kärlek
vill jag bjuda och ge
likt kakor och bullar
till en kopp te.
Kanske du det gillar
... vill ha mer.

Små smulor av kärlek
som kommer med posten
skrivna i ett brev
en tröst i tristessen
när medkänslan uteblev.

Små smulor av kärlek
strör jag över din dag
frön som vill sig fjolla
och väcka behag.
Visst vill man fnittra, vara glad.

Små smulor av kärlek!
Guldkorn ur en skattkista!
Visst kan man dem hitta!
Bland alla måsten och krav
kan man se dem glittra.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP