Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

I rymdens oändliga famlande bortom
bortom hisnande
någonstans
svävar

en i oändlighetens gränslöshet ett ensamt unikum
en blågrönt skimrande nanopartikel

Jorden

vars skönhet pulserar inifrån
dess enastående hemlighets källa: Liv






Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-06 14:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina ord om vår planet jorden.
2016-03-07

  Solstrale VIP
Vackert!
2016-03-06

  Miah Michele Wirén
Vackert!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same