Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans leende är kort

När livet är som en fest
då ymmighetshornet som bäst
flödar av mjölk och honung
då svårmod
är siktat å sållat från kornet
... man känner sig som en konung.

Då vet jag att vinet i kannan
må njutas
snart rinner det bort
fylles i glaset
åt en annan
ty lyckans leende är kort

Ja
Sällsamma stunder ...
minnen man fått ...
livar och leker,
när livet är grått.
Så fyll glädjens goda viner
i mitt krus
och glada miner
som fyller sinnet
med smaken av ett rus




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-06 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP