Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när livet känns svårt, önskar man att hjälpen och förståelsen sträcker ut en hand. Nej då, det gäller inte mig....inte just nu i varje fall!!


INSTÄNGD I HJÄRTAT

Ingången till mitt hjärta

är reglad å stängd

med sigill förseglad

-inte längre vill-

FÖRTRETAD ...... FÖRTRÄNGD.



Hjärtat mitt

av skuggor fångad

tyst i mörker

ANDAS ...... SVETTAS

ut i dimmorna ångad.



NAKEN

i trasor avklädd

beredd att ta farväl

ser sig om

inga pilar

inga väg skäl.



ONT GÖR BLODET

ingen stjärna

vill lysa i mörkret!!!

Var är modet

näringen

som brukade finnas

på bordet??????????????

HJÄÄÄÄÄÄLP...........

VAR ÄR DU????????????






Gurra









Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-06 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP