Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden är ett ojämförligt Konstverk, pulserande av liv i miljoner färger, former, ljud ... nu destruerat till en pappersgrå färgskala ...


Mummel

om mångfald är skönhet
skönhet är glädje
glädje är hälsa
hälsa är harmoni
harmoni är lycka
lycka människans mål:

VAR går den nedre gränsen för mångfald?

Vid
kannibalism?





Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-07 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan nog tro det ibland...
2016-03-07

  Öknens Ros VIP
Kannibalism förekommer faktiskt då och då.
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same