Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN HÖR SÄGAS

 

När det gått ett år 

känns det bättre

 

inte för mej

i alla fall

 

53 år tillsammans

sätter sina spår

och man känner sig

halv

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-07 11:42



Bookmark and Share


  Minkki VIP
inte bara femtitre, utan också bara tre år sätter spår - jag tror man är amatör på sorg, när den kommer, varje sorg kommer på sitt eget sätt... därför är det väl helt naturligt att omgivningen inte förstår. Din text är enkel, Maj-Lis, därför stark
2016-03-11

  Fem hjärtan VIP
Berörs på djupet av dina ord!
2016-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Inte lätt att förstå när man aldrig varit där...berörande skrivet...
2016-03-08

  ULJO
En smärta som aldrig gå bort, bleknar eller ens hanterbar. Jag förstår precis.
2016-03-07

  Marianne Räf
Ja, det gör man ju om
den andre halvan
har fel passform! :D
2016-03-07

    ej medlem längre
Berörande är dina sorgliga ord..
2016-03-07

    ej medlem längre
Förstår, känns inte bättre efter fem år heller...
2016-03-07

  KYREUS of Sweden
RESPEKT.
2016-03-07

  Marita Ohlquist VIP
ALLA borde förstå att sorgearbete inte har någon tidtabell!
2016-03-07

  Knoparemoj
Hej,

53 år är bara barnet. Jag känner mig som 102 för livet har ju skrapat en in på bara skinnet. Livet är ju en gåva men ibland kan presenten bli lite väl mycket.

Ha det gott
Bosse
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP