Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det känns i hjärtat


Du är inbränd i mitt inre
Skriven rakt över min kropp
Inne i mina tankar och ute i mina ord
Hur ska jag någonsin hitta nytt hopp

Dina kramar känns kallare nu
Som att hjärtat ditt har slocknat
Som att tårarna sveper om varje skratt
Som att luften i mina lungor har tjocknat

Är det ingenting kvar för våra hjärtan
Vi som alltid kunde hitta något som va kul
Kanske vi blivit det vi va ifrån början
Två vänner vars liv var ett evigt strul

Jag ser dig som något större
Som någon jag alltid kommer hålla kär
Även om vi inte överlevde smällen
Så fick vi veta vad kärlek är....




Bunden vers (Rim) av Emelie Hansen
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-07 16:21



Bookmark and Share


  blått nagellack
Jättejättefint. Applåder.
2016-06-28

  Braindamage
Fin!
2016-03-08

  Henning Hson
Gillar tyngden i din text!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen