Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BER MED KNÄPPTA HÄNDER



Jag ber med
knäppta händer
Det stärker min
Fasta tro på dig
Gud




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-07 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trygghet med en fast tro!
Fin bön...
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen