Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakadragen

Du går utanför dörren
och med dig tar du blodet till mina muskler
med dig tar du paranoida fantasier -
och jag vet inte vad som går lös i mig igen

Det ynkliga liv,
som bara har hjärtslag
kändes bekant igen
Välkommen till världen

Det är ingen illusion av vem jag är,
hur jag egentligen mår
när dörren stängs

Det är så svårt att erkänna att man är trött
i den här världen
men jag är utmattad

Från den punkt då livet vecklar upp sig
och det behagliga blir osynligt
packar upp sig och lämnar bara liknelser kvar,
färglösa som ormen i fantasin

Jag förstod inte vad jag såg,
när du kom utanför dörren
Jag förstod inte vad jag såg,
förutom att det kallades livet




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-07 18:37



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
"med dig tar du blodet till mina muskler" => JA! Och jag blir också så utmattad ibland.
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP