Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barns glädje, är sann glädje!


Gratis del Sol & Badibaden

Läste en uppdatering
på Facebook
från en vän
som arbetar
på en förskola
i småland.

Där ska barnen
och personalen
ut

och resa idag

i fantasin

några av barnen
har pratat om
denna resa
i veckor.

Jag blev så glad
av inlägget
och kunde inte
annat än 
kommentera
detta fantastiska
initiativ.

Det är lika
för alla
och i demokratisk
ordning
ska de rösta
på vilka hittpå
resmål

de ska besöka.

De är barn
barn är nyfikna
barn är snälla
och glädjen
är sann.

De kommer
till dagis idag
förväntansfulla
och jag vet
att dessa barn
kommer
uppleva
fantastiska platser
såsom
Badibaden
Gratis del Sol
och bergodalbanan
Lotus
på Lisaberg

tillsammans.


Själv sitter jag
här med
ett stort leende
och önskar
att jag
fått följa
med.






Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP