Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves ropar Tystnaden på livet ...

I Villervallans bulleribång,
där det är ljusår till fågelsång,
där livet köres med piller-ro,
är livet stenkul, whabom, tjoho!!!

I vinden som drar hörs ett plågat skri -
men det var inte vi, det var inte vi!




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-08 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den bästa terapin för oro och stress är att lyssna till trädens sus vid en skogstjärn...
2016-03-08

  Miah Michele Wirén
Hehe, applåd och applåder åter igen :D
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same